美女的屁股美女的屁股,森田智己森田智己,刚毛太浓了刚毛太浓了

发布日期:2021年06月14日
美女的屁股美女的屁股,森田智己森田智己,刚毛太浓了刚毛太浓了

IT'S MORE THAN JUST OIL. IT'S LIQUID ENGINEERING.

TERVETULOA CASTROLIIN

It's more than just oil. It's liquid engineering. Castrol tarjoaa maailman tarvitsemat öljyt, nesteet ja voiteluaineet kaikille kuljettajille, moottoripyöräilijöille ja teollisuudenaloille.

Nesteinsinöörityön koti

Castrol on valmiina palvelemaan maailman jokaista kuljettajaa, moottoripyöräilijää ja teollisuudenalaa. Teemme tämän nesteinsinöörityöllä. Se merkitsee, että luomme korkean suorituskyvyn öljyjä, voiteluaineita, nesteitä ja rasvoja kaikenlaisiin sovelluksiin.

 

Tiedämme myös, että tarvitset toimivan maailman, joten voitelemme kaikki omistamasi auton tai moottoripyörän osat, paikallisen ostoskeskuksen liukuportaat, toimistosi hissin ja jopa tuotantolinjan, jolla jääkaappisi valmistettiin.

 

Olemme auttamassa maailman kaivoksissa ja louhoksissa, risteilyaluksilla ja lentokoneissa sekä tuulivoimapuistoissa ja vehnäpelloilla. Mitä tahansa tarvitsetkaan, me autamme sitä toteutumaan.

Viimeisimmät uutiset

美女的屁股美女的屁股,森田智己森田智己,刚毛太浓了刚毛太浓了
* Testaus suoritettu verrattuna API SN -kulumisrajaan Sequence IVA -testissä ja ACEA-kulumisrajaan OM646LA-testissä.
** Keskimäärin, pyöristys lähimpään kokonaislukuun. Verrattuna samaan öljyyn, jossa ei ole Fluid TITANIUM -teknologiaa. Testi kattoi tuotteet, jotka edustavat 75 % vuoden 2017 myyntimäärästämme.